Tuesday, December 16, 2008

Lawak Lawak...


haha...best giler aku tersempak ngan gambo2 yg budak terencat buat nih tadi...nak share ngan korang semua...

ada ker LIMIT x -> 5 gi terbalikkan jadi 5 songsang 90 degree anti-clockwise...wakakak...

ada ker dia suruh carik X gi tunjuk kat sisi condong segi tiga tuh...wakakakka... (^-^)

pergh...boley plak potong huruf n dlm equation tuh lak ai...geeniiiuuuusss....satu step teros selesai... (>.<)

ini la equation yg budak genius buat...renung-renung kan lah... (^-^)

8 comments:

Anonymous said...

Bestla, kelakar gila.....

alia said...

omg!
bes gle! :D

Juan said...

waakakaka. aku stuju ngan equation
study=fail. confirm mereng bdk tuh.

a d a m™ said...

tuh la aku pelik kenapa aku study add math dulu selalu fail...wakakak

HARYA said...

haha..
gler ar..
besh3!!!

THALHAH said...

hahah...mostly aku dah tau.yang xble bla soklan trig tuh.kalau camtu semua soklan algebra,trig dan sekutunya pun aku boleh jawab..

THALHAH said...

aku rasa kalau jawab 'x di sini' kat kertas jawapan precal kita dlu kan best.sure pnin pale MRS zuraidah

a d a m™ said...

hahah...aku rasa mmg boley dapat 4-flat precal kang...ekekek...