Sunday, December 21, 2008

Ades...Men-TAG-kan Diri...

*post kali ini akan menggunakan Bahasa Melayu.

hmm...memandangkan member aku, ACAP (haha...siap bold lagi), mahu men-tag-kan diri aku, jadi aku terpaksa lah tunduk dengan apa yang diperlukan seperti yang tertera dalam arahan yg diberi...tapi maaf sebab lambat post...tak jumpa-jumpa handphone aku nak ambik gambar...sesat mana ntah...nih baru jumpa...hahax... (^-^)

1) Take a recent picture of yourself or take your picture of yourself right now
2) dont change your clothes, dont fix your hair..just take a picture
3) paste the picture with no editing
4) post these instructions with your picture
5) tag 5 people to do this "


*memandangkan aku sering atau bakal menulis beberapa artikel yg akan menyentuh sensiviti pelbagai pihak, jadi baiklah aku tidak menunjukkan sepenuhnya rupa diriku...sebagai langkah keselamatan...

(tengok mata aku tuh, ada 'dark ring' dah...sbb hari-hari tido pukul 4 pagi...)

4 comments:

van der shraaf said...

uit...aku boleh tunjuk muka penuh aku...x kan ko x bole...x macho ar mcm ni...lalala

a d a m™ said...

haha...aku ada hentam bnyk pihak luar...so aku takley dedahkan diri aku kat sini...kang kene sabit..wakkaak...

ct.mashitah said...

tdo kul 4 ape kes?
cuba la lawan, ta tdo lgsg.
lg bes. ;p

a d a m™ said...

haha...aku pernah wat kat intec dulu ngan member2 aku..tak tido langsung...masok intec keesokan nyer, belaka cam mayat idop...wakakak...