Monday, December 29, 2008

Ketidaksabaran....

huhu....sikit lagi nak masok semester 2 dah...rasa cam nak slow-kan masa tapi dalam masa yg sama, nak cepatkan masa gak...yer la, siapa taknak duk lepak kat rumah sampai berjanggut tak wat apa2...tapi aku nak gak enjoy ngan member2 kat asrama...huhu...

yup, harap2 sangat la dpt tukar roommate...nasib la dah kumpul2 sket ahli2 baru bilik yg sekepala ngan aku...harap kitaorg ley kerjasama...

list bakal roommate aku:
  • Juan
  • Cedric
  • Talhah
  • Nabil*
  • Che Amin*
*mungkin

masih lagi open utk sesiapa yg nak...ekekek...asalkan jangan wat masalah yg sama cam roommate2 aku ngan juan dulu...aku ngan juan perintis room baru nih sebab tak tahan ngan roommate lama...ekekek....

uiks, dgr kata MARA dah start bagi elaun ikot bulan2...aloorr...takley la enjoy...oppsss....takley la nak beli buku....heheh...mana duit aku tak masok2 lagi nih...arghhh

5 comments:

van der shraaf said...

bole ke tukar2 roomate mcm tu?

a d a m™ said...

aku dengar dia daftar baru...cam masa awal sem kita dulu...siapa cepat dia dpt...kalo nak sebilik, daftar sesama...ntah la...

ct.mashitah said...

aku x nk rumate baru tp nk bilik baru. bilik yg tingkat bawaaahhhh skali,plg dkt ngn gate. huu~

weh, jgn ckp elaun msk ikut bln. mksdnye yg msuk 400 baru ni utk jan ke?? dh hbs lorh...hahaha

a d a m™ said...

itu la yg member aku bagitaw...ades...tak taw la betol ker dok...

Juan said...

wakakakka. harap2 laa plan kite berjaya. PEACE