Monday, December 29, 2008

Kebingungan...

ades...macam mana nih...aku dah kata dah kat OSSP yg aku nak tukar Illinois jadi Purdue...tapi OSSP tak bagi apa2 respond pon...koya la aku...

kalo dah pasti diaorg da hantar borang Purdue aku, boley la aku ngan senang atinyer gi bayar collegeboard ngan toefl utk hantar additional score notification kat Purdue...

ades...camner nih?????? kalo aku wat tak kisah mampos aku...dah la markah SAT aku low banget...

4 comments:

ct.mashitah said...

pegi serbuuu je sama itu OSSP!! huu~

a d a m™ said...

wakkaak...rumah aku kat nilai...giler jauh...huhu

aisya said...

huhu. x call en suhaimi ke?
ala. sng cite anta la dua2. :p

a d a m™ said...

huhu kalo tak hantar, rugi jek aku...