Friday, August 28, 2009

My Baby


ASUS G51VX-RX05

love this specs:-
  • NVIDIA GeForce GTX 260M graphics
  • 320GB SATA hard drive (7200 rpm)
    Provides plenty of storage space and fast read/write times.
  • so far, no game can make this machine sweat. haven't tried crysis yet...looking forward to play it...

10 comments:

van der shraaf said...

huhu..congratz la bli laptop bru..aku punye toshiba x smpai lg ar..aku punye grafik kad x power sgt, tp asal dpt main PES pon dh kire ok la..hehe

Naqib said...

pergh.
kaya gler adam..
laptop plg mahal antara bdk2 ni.
:P

Naqib said...

pergh.
kaya gler adam..
laptop plg mahal antara bdk2 ni.
:P

FaRHaN SyAHiR said...

bpe dollar wey?

a d a m™ said...

acap: toshiba? aku rasa cam aku taw model apa...yg kat blog aku tu ker?

naqib: laa...tuh value 4 money bebeh...

paan: 1100 dollar..

Zafree said...

pergh aura ASUS ko sampai ke roundhouse kot!!!aaaarrrggghhhh

Syazwi said...

pergh! satu bilik pakai laptop same. laptop official 909. hahaha XD

Anonymous said...

adam u can celebrate u can dance but kalau ko tak men crysis kan, ko jual balik je la lappy tu, tak layak ko pakai...

Kashan said...

adam u can celebrate u can dance but kalau ko tak men crysis kan, ko jual balik je la lappy tu, tak layak ko pakai...

Anonymous said...

belajar banyak