Monday, August 10, 2009

Gulai & Kopi

alhamdulillah....syukur semuanya berlangsung dengan lancar...pada 9/8/2009 telah berlansung majlis bacaan doa selamat sempena aku nak terbang ke amerika...

antara tetamu yang berkunjung...antara hidangannya adalah gulai daging salai...negeri sembilan special menu~

uiks? nih belakang aku nih...still pakai baju class of 5sc2...

golongan wanita yang makan di bahagian dalam rumah...

haa...yang dua baby tgh baring tuh namanyer Zahirah (2 tahun) dan Alia (baru bulan2)...kedua-duanya adik beradik...ironi bukan? sebab zahirah dan alia yang aku kenal kat intec kedua-duanya kawan baik...
-------------------------------------------------------------------------------------

semasa perjalanan, ternampak pulak airplane tgh fly...pastu aku tangkap plak gambarnyer...cam teringat satu post blog aku sebelum nih pasal isu tangkap gambar member fly...haha...

bergambar dengan ayah angkat aku pak khamis di seksyen 27...dialah yang menjaga aku masa aku umur 2 tahun dulu...minum kopi dari cawan sama, jaga aku time mak bapak aku kerja...mmg takde ganti jasanya...

nih la kawasan rumah flat yang keluarga aku pernah tinggal dulu...

mak minah...mak angkat aku dulu...aku perasan mak minah cam rindu sangat kat aku ngan adik beradik aku...maklum la...17 tahun tak pernah jumpa...

7 comments:

Naqib said...

dam,
sori xjadi dtg
:(

a d a m™ said...

heh...takpo2...rilek suda...aku tak suka grand sgt...cam tak afdal...

ct.mashitah said...

adam, aku xde niat pn nk dtg.. sori.. huhu.
nnti aku dtg, ape plak kate mak ayh aku. :">

ct.mashitah said...
This comment has been removed by the author.
a d a m™ said...

haha...mashi...tak kisah pon...just nak majlis yg sederhana dan penuh rahmat...tak perlu ramai2...dan tak paksa pon datang...

THALHAH said...

mcm ni la situasi orang da nak fly...

survey2 barang dan keperluan..kenduri kendara...menghabiskan sisa baki hidup dgn rakan2 terdekat...etc

xpela..aku xrase skarang..tapi aku akan rase thun depan..insyaallah

wish u the best of luck adam.

a d a m™ said...

thanks talhah... :D

ala...algi setahun...jumpa kat sana eh...