Wednesday, July 22, 2009

Total Eclipse of My Heart

ades...jiwang sangat la pulak tajuk post nih...padahal lebih kepada sains dan keajaiban tuhan...enjoy~~
video

subhanallah...

24 comments:

Zafree said...

sejak dah xnk ber-facebook nie, makin banyak lak post eyh?

hari nie jer dah 3 post

hehe

a d a m™ said...

hahah...facebook bosan...tak kondusif nak kembangkan pemikiran...balik2 bende sama...friend for sale, mafia, bla3...

Zafree said...

haha bagus2

aku x pnah pun main application kat fb kecuali pet society ngan pokepet

huhu

sedih gak aa ramai dah kurang blogging

a d a m™ said...

heh...biasa la...nanti kat US kang sure diaorg main facebook lagi...sng nak share gambar...aku setakat chat2 ngan member2 dah la...malas nak upload da gambar2 kat facebook

Zafree said...

kalau ader gambar yg ramai2 aku upload aa kot
baru aa bermakne
huhu

facebook senang nk tau gossip terbaru

haha

a d a m™ said...

hahah....sekarang gosip da reda da...sume dah kembali ke jalan yg benar...studi jek memanjang dak ACTP...dak mara sume da pikir nak fly jek...takde cintan2...

Zafree said...

haha serius??

ye laa..bak kate Dr, Adnan : " Kawen jer terus"

haha

a d a m™ said...

hahah...skil "kawen terus" tuh 2 dekat dulu boley la pakai lagi...skrg? kene kapel2 dulu la...mmg susah nak wat cara dr adnan...kecuali kita daftar kat UBM (unit baitul muslim) yg ada option taaruf...best!

Zafree said...

sbnrnyer lg banyak kebaikan guner taaruf berbanding ngan kapel dlu...

aku ader pendapat aku sendiri dalam hal nie

nanti aku post aa pasal nie

hehe

mari join UBM!

a d a m™ said...

heh...mmg sepatutnya taaruf dulu...mana ada istilah kapel dulu dlm kamus manusia...kapel2 baru wujud...

UBM? kene yg beriman jek bro aritu ckp...aku tak cukup iman lagi...

Zafree said...

kalau yg beriman jer join then xkan ader aa orang join...

terbuka kepada mereka yg nak membaiki diri..bukan yg mmg dah terer jer.. ;)

a d a m™ said...

hahah..maksud aku, yg terpilih utk di-taaruf tuh kriteria dia wajib beriman...aku tak taw la taraf mana requirement iman tu...

Zafree said...

beriman atau x tu bukan kte bley tentukan..manusia xleh tau tahap keimanan seseorang...yg penting jom aa join! ;D

a d a m™ said...

heh, insyaallah...

Zafree said...

jauh gak kan perbualan nie meyimpang dr tajuk asal (dr awal pun xde citer pasal eclipse)

haha

a d a m™ said...

heh...penyakit facebook terbawak2...

subhanallah...tak dpt tgk eclipse tuh sbb bangun kol 12 tgh ari...dia berlaku dlm pagi2...

Zafree said...

serius ke?

aku tataw aper2 pown

huhu

rugi besar weyh

a d a m™ said...

aku taw tgh malam sebelum tido...ingtkan main2...sbb tak dgr apa2 yg kecoh...

Zafree said...

ooo ye ke..

video ko rembat dr maner?

a d a m™ said...

youtube...

Zafree said...

apsal ko pakai embed code jer?

Zafree said...

apsal ko x pakai embed code jer?

a d a m™ said...

berat kat youtube ar...baik pakai bandwidth yg blogger bagi...lagi laju... :D

Zafree said...

oo ye ke..nanti aku try aa