Monday, July 13, 2009

Kedai Anakku?

tadi aku sajer2 la melayang kat profile org2 lain yg aku tk kenal...last2 terlintas kat profile seorang budak KYUEM (abu bakar)* , dan inilah gambo yg buat aku rasa interested...

adakah ini kedai yang sama cam kedai Anakku?

image courtesy of www.shoppingnsales.com

keliru...
keliru...

*Reference (MLA format)

Abu Bakar, Azeem. Facebook. 23 June 2009. 13 July 2009 <http://www.facebook.com/photo.php?pid=2080914&id=563028226#/photo.php?pid=2080944&id=563028226>.

9 comments:

THALHAH said...

cannot go la...

siap wat citation lagi tuh..

mengenangkan detik2 belajar writing kat eugene dlu..

aisya said...

adam niiiiiiiiiiiiiiii. ckp je kwn.
kawin x ajkk pn.
smpai htiiii~ hahaha.

pemakai sneakers said...

haha..kecik gle dunia
wes,org yg ko curik gmbar dia ni mmber aku la.xcaye tny dy
dlu dia skul sama aku kat sg buloh

syazwi said...

wakakakakakakakakakakaka
kami sume anak ko adam
hahahaha

p/s: pun yg dimaksudkan adalah "kami sume anak adam". sekian

a d a m™ said...

talhah: time kat eugene mana ada buat citation MLA...time tuh APA...

aisya: lar...kalo bagitaw, tak muat la khemah...ramai sangat org...

yatie: laa...yer ker? aku tak kenal pon...sajer2 tgk gambo dak KYUEM...sekali tersempak gambo dia...

syazwi: ades...sama gak la ngan makna 'adam's kids'

QiBi said...

hahaha
aisya kene blk ngn adam
:P pdn muke
:P

ct.mashitah said...

HAHAHAH..... adam..adam..
lg smgt, siap wat kdai ala2 anakku lg. :P

aisya said...

bnci btul. xD xD

die sbenany risau.
klau die ajk aisya.
msti nqib nk ikut.
nqib dtg trus x muat.

kn adam kn.

a d a m™ said...

mashi: kang singgah la bila da ada anak kang...tgk tuh...siap ada sale lagi...

aisya: pipi aisya pon kene timbang dulu kot...