Tuesday, September 8, 2009

Nilai 3 versi US


kedinginan pagi yang sunyi lagi tenang...dilayan bersama-sama dengan angin yg bertiup sepoi2...menghembus lembut ke mukaku yang dirasakan amat sejuk...

*cut the crap*

semalam, abang khairol telah mengajak aku dan 4 org lagi pergi buy-hack (beli-belah) di satu tempat yang agak jauh dari bandar madison...almaklumla, madison merupakan bandar universiti dan tiada barang yg murah2...

destinasi kami adalah johnson creek yg terletak agak2 45 minit dari madison...disitu lah terletaknya satu kawasan beli belah yang amat besar ala2 nilai 3!

raja cam family man plak...beli barang dapur je keje...hahah

berhenti sejenak utk bergambar... :P

yeap...itu outlet crocs...berapa harga? 10 dollar blei dapat 2 pasang...rasa nak terjun bangun sbb murah sgt? silakan...

kereta idaman aku yang berkaler itam tu...ford mustang 500 convertible...pergh...cam haram nak jumpa kat malaysia...tak lepas kastam...

antara kedai2 yang banyak nak mampos...

yeap...saling tak tumpah cam malaysia...shopping sambil bawa keluarga...

on the way balik, tersempak ngan bas official madison...

jagung, malt, dan bunga matahari...itu je yang korang akan tgk kat semua tempat kat wisconsin...kalau kat malaysia, kelapa sawit ngan getah...

for sure sesiapa yang kaki shopping akan rambang mata kat sinih...jangan fikir convert rm kepada usd...tu je petua kalo taknak jadi gila kat US...ciow...


3 comments:

faux fay said...

wah2..

nabila bella said...

tapi sebab xconvert jugak la kite akan terlebih shop kn3?
hehe.

a d a m™ said...

nani: ;P

bella: hahah...betul gak...baru perasan...wakakak...