Monday, September 7, 2009

Berlubang

peh...minggu nih minggu paling berlobang bagi aku...tak pernah2 aku spend begini banyak utk clothing termasok kasut...

yeah...merah membara semangat waja...warna rasmi wisconsin adalah merah! tgk glove winter kat kanan tuh...cam glove utk masak kat dapor pon ada...

winter clothing memang aku tak kisah spend banyak...setakat nih, baru habis dekat 250 dollar utk full set clothing dari kepala sampai la ke kaki...terima kasih kepada tmpt shopping yang murah tahap tongkang pecah; burmington, baju winter aku yg asalnyer 180 dollar diberi diskaun sampai 50 dollar...kasut plak dpt la timberland yg harga dekat rm600 kat malaysia tapi 70 dollar di us...
set fall/winter clothing...agak berat...kalo timbang2 boleh cecah 3kilo kot...

jadi baki utk baju winter yg MARA bagi cuma tinggal 100 dollar...aku pada mulanya nak gunakan untuk beli basikal, tapi hajat terpesong...super senior amat mewajibkan ada pelapis atlit utk universiti...jadi baki terbabit aku 'terpaksa' gunakan utk set alat2 sukan futsal dan volleyball...bayangkan 2 pasang kasut adidas hanya lah 54 dollar = rm190! tapi kat sinih, jangan fikir convert kpd rm, hanya anggap usd=rm...so rasa cam rm54 jerk... ditambah dengan jersey sukan dan suar serta stokin dan beg kasut, jadilah 100 dollar...

set sukan adidas...1st time spend utk bende camnih...

yg pasti, berlobang lah poket aku sepanjang minggu nih...lepas nih takley shopping baju dah...habiskan kat makanan plak...menyambung hasrat nak jadi gemuk...(kononnyer...macam la boleh)...

4 comments:

faux fay said...

ak nak beg plastik sama kat bilik otai!!
haha

ct.mashitah said...

adam telan 1 lembu kt wisconsin pn x gmuk2 jgk. ;p

a d a m™ said...

nani: hahah...tuh zaf nyer tuh...dia shopping skali gak...

mashi: pergh...kutuk ar...wakakakk

THALHAH said...

haha..aku pon terasa~~