Tuesday, January 20, 2009

Hampeh.... (>.<)

$@$%#$%^!!!

nate mung nih...aku wat baik ko balas jahat..

aku bagi susu, ko bagi tuba...

aku layan ko cam kawan, ko layan aku cam hamba...

aku bagi pinjam pinggan mangkuk aku, ko gi sepah2 kan tak basuh lepas guner...

nih yg aku anti dak2 dr skola asrama yg pengotor...nak wat taiko ngan aku jgn arap la...

aku bukan jenis yg ley kene pijak...ko kotorkan tepi kain aku, aku bakar teros baju ko...

lebey baik jgn carik pasal ngan aku...aku tak takot sesaper pon...

aku takkan balas setimpal...tapi 2, 3, 4, 5, infiniti kali ganda sampai aku capai tahap kepuasan...

dan aku takkan maaf kan senang2 org yg dah buat aku marah...walaopon sekali...walaopon hal remeh temeh...

jgn biar aku hilang percaya kat ko walopon sekali...aku takkan percaya org yg da pijak aku utk kali ke-2...

hampeh...

4 comments:

ct.mashitah said...

isk... nape blog ko mcm x update kt link aku eh?? isyk.. musykil2. nwayz... btul2.. orang dh pijak2, takkn nk junjung plak kan??

a d a m™ said...

ades...org panggil aku penyabo...tapi tiap org ada gak limit dia...

cam limit yg belajo dlm calculus tuh...(>.<)

ct.mashitah said...

tp kan ke ade istilah 'limit does not exist'? ;p

a d a m™ said...

haha...agak betol tuh...