Tuesday, January 27, 2009

Ayuh Kembali ke Sekolah, AYUH!!

haha...teringat plak aku iklan kasut bodo tuh...tapi rima dan rentak lagu yg memikat hati tuh sentiasa berdering2 dlm kepala otak aku...

sementara dak2 sekolah nak start balik sekolah esok, aku hanya menghitung hari nak balik kolej semula...aku balik hari khamis nanti walhal cuti masih lagi panjang...

tapi apa boley wat...assignment2 aku ditinggalkan kat sana...kalo bawak balik rumah pon takde gune...takde semangat nak wat...mood asyik2 nak tido, internet, tido, tv, tido, makan, tido...(berapa kali aku tulis tido ek...)

huhu...tapi kat cendana bosan gak...takde member...sume cuti...tapi mood utk study tuh ada...

bersedia la tuk tido sensorang kat cendana...huhu...dikala bulan mengambang...angin bersepoi2 masok ke bilik...tingkap terbuka meluas...harap2 takde yg menjengok kat tingkap tuh...sbb bilik aku kat tingkat 3...ekekek...

6 comments:

ct.mashitah said...

ramai jek balik kolej awl..
ko kt cendana jangan asyik tido,wat assignment, tido, tido, wat assignment, tdo lagik jek....
iyela, tade org nk kejut kn. ^^
p/s:sume assignment ko tu wat lg 1 copy yer, utk aku skali. tqqq.... hehe. ;p

a d a m™ said...

cet...kritikan membina...ekekekek...

aku tak paham gak sistem copy mengopy nih...kalo sama, kantoi plagarism...camner nak mengsukses kan sistem nih?

Zafree said...

ko panggil jer aku

aku leh teman ko

hahaha

aisya said...

huhu. berani btul duk sensorang.

:P aisya pn x bwk ape balik taw. cme bku calculus ngn list hwork. haha. yg mne agk2 ley wt kt umah. wt lah. yg mne kne ade kertas or wtsoever. nasib la. xD

btw. slamat duk sorg2 nnti~ haha.

a d a m™ said...

haha...aisya...kata tak bawak apa2...tuh bawak buku calculus tuh...istilah member2 aku pakai utk buku calculus = dumbell...dumbell tuh bende alah yg org bina badan angkat kat tangan tuh...

van der shraaf said...

best ape dok cendana...ade la gak 'benda yg jenguk ko kat tingkap' yg akan temankan ko nnti...