Sunday, February 8, 2009

Dendam Terbalas...

(=.=)"

tajuk post nih takde la pasal aku ada bunuh orang ker sepak orang ker apa...tapi pasal hal lain...

oleh sebab perancangan member2 laman apartment (bunyi cam mewah) aku untuk pergi ke Ulu Ye (Ulu Yam) oleh sebab masalah teknikal last minit (last minit giler!! Arghhh), aku teros bercadang utk pergi ke outing kemana2 sahaja kakiku membawa...

mula2 yg nak perginyer 4 oran, tapi oleh sebab masalah teknikal dlm badan nabil, jadi aku, juan, ngan zamy jer la gi outing...

pertama skali, serdang...sebenarnyer aku sorang jer yg kene gi serdang sbb nak hantar handpon aku yg cilakak faulty model tapi member2 aku ikot gak...signal HP aku susah dapat a.k.a receiver dia rosak...jadi serupa yer aku takde handpon langsung kan? sorry ah sesaper yg mesej aku tapi tak balas...

sebelom gi ke Sunway, kitaorg pekene la dulu sup tulang yg 'betol-betol HO LIAO!!"...almaklum la, aku ngan member2 aku sume kelaparan dr pagi tak makan apa2...dah kol 4 ke 5 petang baru dpt 1st meal...

kat sunway plak, oleh sebab masa tak mengizinkan, terpaksa la tgk movie dulu...kalo tak dah cadang nak main snooker (aku tak pernah pon main snooke) sbb juan nak ajar aku...movie yg kitaorg tgk = underworld...walaopun dah berzaman citer ni dah tayang, tapi best gak...overall, 3/5 rating untuk aku...

tak puas lagi tgk movie, kitaorg pekene main archery plak...nih 1st time aku pegang bow ngan arrow ngan shoot arrow...mula2 shoot tuh aku takde la pro mana pon nak banding ngan juan ngan zamy yg dah pernah main...awal2 tuh pelik gak asal aku shoot balik2 kene paku tekan yg tahan kertas bullseye kat dinding tuh...tup-tap, tercabot paku tuh aku panah 2 kali berturut2...boley kira tepat la kot aku target paku...ekekek...pastu ada la tempat kat tgh2 bullseye aku dapat shoot 2 arrow masok satu lubang...nasib tak ripple (riak)...ekekekek...

sebelom balik, kitaorg memegang perot kitaorg yg telah pon bersenandung...singgah la plak kitaorg kat wendy's...terambik plak aku 1/2 pound burger...area2 500 gram kot berat burger tuh...serius berat!! kalo aku belah 4 bagi member makan pon lepas...borak2 jap lepas balik, dan disudahi dengan DOTA seround...hahax...itu la lelaki... (^-^)

*ps: gambar2 tidak dapat diambil oleh sbb handpon aku tido dlm kedai...nanti2 aku akan ambik dr member2 aku pastu upload...

4 comments:

aisya said...

eee. dtg sunway x gtaww. :P
bru igt nk lepak sunway tgh hari smlm ngn abg aisya..
tpi trover tdo lak. haha. xD

bes kn archery?
aisya ske ble arrow tu trpelanting balik kt kte. haha.
mcm stylo je. :P hahaha.

Juan said...

gmbr adam berposing macho ngan busur dan panah nyer mane? itu gambo wajib. wakakaka

THALHAH said...

A+D+A+M = DOTA

hahaha..

live lyf 2 da fullest bro!

a d a m™ said...

to aisya: apa nak jadi nih...anak dara tido bnyk2 nih...eheheh...siapa la yg gi shoot terpelanting hampir kene aku arituh...cam kenal jek...juan, kenal tak siapa?

to juan: lol...aku tak transfer lagi gambo dr zamy...baru dpt HP petang tadi...

to talhah: haha...DOTA skrg tak la serius sgt...aku dah bersara dr lawan tournament...skrg stakat nak luang masa bersama member...