Monday, February 23, 2009

Adakah Ini Bayangan Gurauan?


pandangan penuh screen aku time check tuh...hmm...ntah la nak percaya ker tak...lepas apa yg aku dah lalui utk buat dozier yg leceh tahap cipan terbang, kalo aku baca nih banyak kali pon susah nak caya...

dah la merilen cam nak taknak jek kat aku...bnyk bagi aku feedback kata ada problem itu, problem ini...ntah2 akak yg jaga department emel kat merilen tuh saja nak ngusha aku ker??

ades....

10 comments:

ct.mashitah said...

taniah... so far merilen dengan indiana dengan penstate tanak kat aku lagik..
indiana- jangankan tanak, siap carik gado lagik. huu..
sabo jela..

a d a m™ said...

uiks?

ada apa ngan indiana?

kalo aku, merilen la cam nak taknak kat aku...bagi emel bynk2 kata ada info tak cukup...

ct.mashitah said...

indiana tu la... die ckp bnde2 xckup.
sabo2.. atleast ade respon.
merilen lak, wat duno jek kt aku.
so?? kt bistro pn ade la kambing merilen... hahahah ;p
bengong jek...

a d a m™ said...

heh...tuh la...apa la nasib anak dagang cam kita nih...cam telur di hujung menara KLCC...

ct.mashitah said...

tp menara klcc bukan ade due tanduk ke? cmane tuh.. hurm3.. ;p

Zafree said...

pergh genius!

kte dapat samer course weyh~

a d a m™ said...

to mashi: hmm...cam ko kat hujung menara lagi satu, aku plak kat menara lagi satu...beres? heh...wey ko da buat blog baru ek...mana satu yg ko lagi aktif?

to zafree: lol...ko lagi jiniyus...kalah la aku...huhu

aisya said...

eeee.
adam prsn. kakak meriland nk ngorat.

welkk. welkkk. welkkkkk..
hahaha

ct.mashitah said...

mane satu yg lagi aktif?
hurrmmmm.... xtawww la. ko try la bkk due2. tgk mane yg ade update. ;p

p/s: aku kembang kecut bace emel indiana baru ni.

At IU Bloomington, we are proud of our history as an academically challenging university. This year, we are admitting our highest achieving applicants in record numbers to IU and your academic background makes us think you’d be a great fit!

tapi...


Our records indicate that your application is incomplete.

alolooo.....haisy2.

a d a m™ said...

to aisya: haha...dah merilen asyik2 anto aku emel yg kurang memberansangkan...tuh aku jump into a conclusion yg amat simple tuh...heh

to mashi: uih...kronik tuh..U tuh cam bagi harapan mula2...pastuh dia hancorkan harapan tuh... =.=