Friday, February 27, 2009

cout << "Penat...... >.<" << endl;

haishy....giler babeng penat hari nih...

setat dr pagi, tido ntah camner takde kualiti ker apa ker...bangun2 lagi penat dr sebelum tido...baik takya tido...nih musti ada setan ajak roh aku gi lumba lari @ rentas desa, bak kata ustad mus: "masa kita sedang tido, roh kita tiada dalam jasad, hanya nyawa yang tinggal."

habis jek kelas agama, terlintas plak difikiran ku utk balik ke cendana tido sepam sebelum wat test C++...sbb semalam rasa cam segar jek jawab soklan2 Speech Communication lepas tido...jadi balik la aku sekejapan dan dpt la tido sepam 2...

habis test C++ yg mula2 cam taik pastu jadi cirit, terasa cuak plak tetiba teringat ada audition petang tuh...berbelah bagi aku nak gi audition ker nak siapkan C++...memandangkan aku dah buntu, audition la pilihan tepat...

nasib la audition tuh dlm bilik tertutup...tak la cuak mana...Mr. Kamal plak jadi judge...lalu bermain la band aku lagu 'Hotel California' & 'Wake Me Up When September End'...lagu hotel tuh cam ok gak la...cuma gitar starki lari tune...yg lagu wake me up tuh terbabas last2...syahdu sungguh...sbb haikal baru 1st time wat show...dia cuak la sket (eh...banyak...)...takpe...nih saja nak warm up balik memori daun pisang aku (time ada band dulu form 3)...

balik nih plak, kene shopping barang nak gi piknik kat genting...12 org gi...cam bagus...tapi tak cukup plak rasa...cam nak bawak satu bas jek kalo nak...hahax...

menanti hari esok dgn penuh keriangan~~~ (^-^)

5 comments:

ct.mashitah said...

haa.... next week hari selasa aku kne present demo speech 1st..
n slase ni present ct... x rilek pn....

tp dpt r balik uma. huhu. ;p

Zafree said...

aku ingat biler dah penat ko nak lek2 jer hujung minggu

rupenyer ko berfoya2 sampai genting

haha

xpe2 nasib baik ko cool

ct.mashitah said...

tgk ayat zafree. 'berfoya2'. huhu

a d a m™ said...

haha...aku kene enjoy walaupon sekali dlm seminggu...kalo tak gila aku nnt!!

ct.mashitah said...

hurm.. kputusan yg baik. ^^