Thursday, April 9, 2009

Sweet 19....

ahh...walaupon besday tahun nih tak dapat sambut ngan family cam lepas2, tapi aku cukup happy gak...

malam sebelum besday aku, ada la speech night...congratz utk yatie sbb berani wakil kelas buat speech my mmg challenging tahap cipan terbang!!

lepas tuh aku dpt buat performance gitar lagi!! mmg memorable besday kali nih despite takde meriah2...

baru aku rasa perasaan happy bila ramai member ucap happy besday...sebelum2 nih jgn harap...hahah...

petang tadi dpt la celebrate kecil2-an dengan kakak aku n yatie...thanks kat yatie gak sbb sanggup teman aku time member2 lain tak dpt dtg....thanx...mmg best walaupon tak meriah...just a decent celebration...

malam nih mmg aku tido dlm senyuman...walaupon ada kesedaran yg test calculus...huhu

13 comments:

ct.mashitah said...

hepi belated besday.. :)

a d a m™ said...

heh...thx mashi ^^

sneakers said...

bila adam da stat ngarut..huhuu
nnt bufday yatie,adam kn clbrate(demand)
hepi sweeeeetttt 19 =)

a d a m™ said...

hahah...beres2..tapi time tuh dah habis sem ker? jauh tuh dari nilai ke sungai buloh...heh..

sneakers said...

camni ar mmbr...jarak dan kilometer pun nak amek kira...=.='

a d a m™ said...

haha...pastikan meriah!! aku boley datang selagi duit biasiswa aku tak habis...

sungai buloh dekat ngan the mines tak? kalo dekat boley jek aku dtg...

aisya said...

sweet 19? sweet ke? :P

a d a m™ said...

hahah...sweet ar...dapat nombor 9 tuh...suka nombor 9...n rasa cam da besar sket...dah nak masok 180cm kot...ekekeke...

aisya said...

oh. oh.
sweet 19 on the 9th of april 2009.
hihi. cantik. cantik. sume 9. :P

tpi aisya ske no 2. huhu.

adam mne ley tnggi dh.
adam da ckup tnggi~ huhu.
nnti tnggi2 klas x muat nk msuk. haha.

ct.mashitah said...

adam tggi, nk msk klas x muat.
aisya pn x muat jgk. tp sbb laen.
hahahhah!! XDXDXD ;p;p;p

a d a m™ said...

hahah...aisya tulis baru perasan...19tahun pada 9/4/2009...cam best... ^^

aisya said...

pstu klau adam perasan. post aisya psl no 9 tu.. is the 9th post. haha.

a d a m™ said...

erk....cam da ley bwat nombor ekor da nih...wakakakak